Café 't Skoat.
 
't Skoat giet oan!

Feesten en partijen.

In een pittoresk café met eetgelegenheid, service en voor een schappelijke prijs, is het mogelijk om bij ons een feest of partij te organiseren. Aan de hand van uw wensen zullen wij u voorzien. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Wellicht zoekt u naar een geschikte plek om een feest of partij te organiseren, u bent bij ons dan aan het juiste adres! Verjaardagsfeesten, recepties, trouwerijen of condoleances, dit is allemaal mogelijk in café 't Skoat. U zult een kastelein ter beschikking hebben die uw drankjes in zal schenken en daarnaast ook nog eens heerlijke maaltijden kan bereiden. Wij kunnen u dus voorzien van hapjes, snacks en/of een compleet lopend buffet. 

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst, of als u een offerte aan wilt vragen. Wanneer u een feest of partij wilt organiseren met een lopend buffet, willen wij u erop attenderen dat dit alleen mogelijk is wanneer de groep uit minimaal twintig personen bestaat. Hieronder een beschrijving van het lopend buffet.